Який паркет вважається найкращим у Європі за якістю та геометрією дошки?


Паркетна дошка Admonter – покриття для підлоги преміум сегмента!

Дорогі поціновувачі краси! Реальне життя, як ми знаємо, не схоже на картинку глянсового журналу. Паркет Admonter і в реальному житті дозволить вам залишитися задоволеними своїм покриттям для підлоги, який може протистояти будь-яким пошкодженням і виглядати чудово довгі роки.

Ми впевнені, що паркетна дошка Admonter принесе цінність у ваше життя.

Паркетная доска Admonter – продукция, которая изготавливается австрийской компанией. Адмонт – монастырь, к владениям которого принадлежит производитель паркетной доски Admonter. Обычаи обработки древесины данного предприятия формировались веками – немудрено, что не каждый бренд сможет бороться с продуктами этой торговой марки.

Admonter дошка – бездоганний вибір.

Паркетна дошка Admonter заслужено відноситься до розряду преміум покриттів, що вирізняються високою стійкістю до зносу, міцністю та чудовими витонченими текстурами. При цьому паркет Admonter є абсолютно природним, оскільки виробнику даного паркету належить багато особистих лісозаготівель. Дерев’яні дошки проходять через велику кількість важких фаз, на кожній із яких переносять ретельну обробку. І тільки після цього вони перетворюються на те саме покриття, яке популярне в усьому світі своєю бездоганністю.

Шикарний різноманітний вибір.

Між колекціями бренду Admonter обов’язково знайдеться блискучий варіант для абсолютно різних цілей: від кабінету, вітальні та дитячої кімнати до промислових та торгових центрів.

Паркет Admonter – ідеал екологічності.

Купить паркет Admonter – значит приобрести 100 % безопасный и незагрязненный продукт. Реальность заключается в том, что паркет Admonter изготовляется из материала, который выращивают только в специальных экологически чистых лесничествах.

Купити паркет Admonter – значить придбати 100% безпечний та незабруднений продукт. Реальність полягає в тому, що паркет Admonter виготовляється з матеріалу, який вирощують лише у спеціальних екологічно чистих лісництвах.

Admonter дуже суворо вибирає для себе матеріал за критеріями високого рівня. Якість виготовлення паркетної дошки контролюється протягом усього процесу.

Купить паркет Admonter – значит приобрести 100 % безопасный и незагрязненный продукт. Реальность заключается в том, что паркет Admonter изготовляется из материала, который выращивают только в специальных экологически чистых лесничествах.

Admonter очень строго выбирает для себя материал по критериям высокого уровня. Качество изготовления паркетной доски контролируется на протяжении всего процесса.

Гарантія довговічності паркету Admonter.

Важливим є факт, що паркетна дошка Admonter продається з гарантією завдяки впевненості виробника в ідеальності продукту.

Особлива теплова обробка.

Особлива термічна обробка паркетної дошки Admonter робить її міцною, нейтральною до вологи та стабільною до гниття. Внаслідок цього процесу з’являються текстури неймовірної краси.

Неповторна будова.

Паркетна дошка Адмонтер має право хвалитися своєю особливою будовою, яка не має подібних аналогів. Нижчий пласт паркетної дошки Адмонтер виробляється власне з такої самої породи деревини, що зовнішній шар. Внутрішня частина виробляється з міцних хвойних порід, причому рейки поміщаються вертикально щодо іншим шарам. Дана обдумана система виробництва суттєво надає міцності паркету Admonter.

У нас найкраща Ціна на паркетну дошку Адмонтер.

На сьогоднішній день, продаж унікальної паркетної дошки Адмонтер може дозволити собі далеко не кожен. Де купити паркетну дошку Admonter за розумною ціною так, щоб не витрачати час на болісний пошук? Звернувшись до нас, ви зможете купити у Києві паркетну дошку Адмонтер за найзадовільнішими цінами, не турбуючись обману та націнки. Admonter офіційний сайт завжди може підтвердити щирість наших намірів.

Паркетна дошка Адмонтер має право хвалитися своєю особливою будовою, яка не має подібних аналогів. Нижчий пласт паркетної дошки Адмонтер виробляється власне з такої самої породи деревини, що зовнішня куля. Внутрішня частина виробляється з міцних хвойних порід, причому рейки поміщаються вертикально щодо інших куль. Ця продумана система виробництва значно надає міцності паркету Admonter.

У нас найкраща ціна на паркетну дошку Адмонтер.